Vídeo-Fòrum

El dilluns 14 de febrer, va tenir lloc a la Sala Andrea de Santa Maria Magdalena, un vídeo fòrum solidari i van assistir unes quaranta persones. Vam poder veure la pel·lícula que explica la vida  de Sant Òscar Romero. Ens va acompanyar el pare jesuïta Rafa Sivatte, qui viu al Salvador i lidera el projecte “Construyendo sueños”, projecte que consisteix en ajudar a joves sense recursos, a estudiar i poder tenir un treball digne.

La presencia del pare Sivatte va ser molt enriquidora, les seves explicacions ens van servir per aprofundir en el coneixement de la vida i del apostolat de monsenyor Romero i de la societat salvadorenya.

El pare Sivatte ens va apropar a una realitat dura, una vida de supervivència on la majoria de les persones han de treballar al camp de sol a sol  per sobreviure, on les opcions dels joves son treballar al camp, creuar la fronteraper emigrar il·legalment als Estats Units o entrar en el mon de les bandes, tràfic de armes i delinqüència. Es per això que es va crear “Construyendo sueños” per obrir les portes als joves, de famílies sense recursos, a estudis tècnic o universitaris, que els permetran en el futur tenir treballs dignes i podran ajudar a les seves famílies i la societat.

La projecció de la pel·lícula va servir també per recollir fons i ajudar al projecte “Construyendo sueños”. Gràcies a tots els que vareu col·laborar, es van recollir 698,60€.

 

  • TEXT i IMATGES: MAG

Escriure un comentari