El que s’estableix en aquest apartat conté tota la informació relativa a aquesta web, el seu titular i als drets i obligacions que he establert per formalitzar el nostre acord en la nostra qualitat de titular / prestadors i al teu lloc de USUARI.

RESPONSABLE LEGAL D’AQUESTA WEB

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i per garantir la màxima transparència, l’informa de la identitat del responsable de la present pàgina web:

 • Denominació social: Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena
 • Activitat social: Entitats sense ànim de lucre.

OBJECTE

El present Avís Legal i Política de Privacitat regulen l’ús (incloent el mer accés) de les pàgines web integrants del lloc web de opennatur.com inclosos els continguts i serveis posats a disposició d’elles.
Tota persona que accedeixi al portal opennatur.com ( “USUARI”) accepta sotmetre a l’Avís Legal i Política de Privacitat vigents en cada moment en què accedeixi a aquest web.
Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració del portal upapilarmagdalena.org així com el present Avís Legal i Política de Privacitat.

L’USUARI ACCEPTA

En utilitzar el present lloc web l’usuari accepta que:

 1. Només podrà fer ús del lloc web per realitzar consultes o sol·licituds legalment vàlides.
 2. No es pot realitzar cap sol·licitud especulativa, falsa o fraudulenta. Si es tenen motius raonables per considerar que s’ha fet una sol·licitud d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-i informar les autoritats pertinents.
 3. També s’obliga a facilitar de manera certa i correcta la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades de contacte i consenteix que podrem fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb l’usuari si fos necessari.
 4. Si l’usuari no facilita tota la informació que necessitem, no podrem cursar cap sol·licitud.

En realitzar una sol·licitud a través d’aquest lloc web, l’usuari garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per a celebrar contractes vinculants.
En la utilització del portal upapilarmagdalena.org l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal o que impedís , de qualsevol forma, la normal utilització del portal.

NORMES BÀSIQUES DE WWW.UPAPILARMAGDALENA.ORG

Les normes bàsiques d’aquesta web enfront de les seves dades personals:

 1. Ens enviem de correus electrònics no sol·licitats (spam), per aquest motiu, mai enviarem correus de caràcter comercial sense que hagin estat sol·licitats o prèviament autoritzats.
 2. Apostem pel respecte i la transparència, per això, sempre i en tot moment tindràs accés a les dades del responsable d’aquesta web i de la gestió de la teva informació, sempre coneixeràs la finalitat amb la qual seran utilitzades teves dades, sempre requerirem el teu consentiment amb aquesta finalitat i sempre podràs revocar el teu consentiment previ.
 3. No compartim les teves dades d’usuaris obtingudes mitjançant aquest web ni seran cedides les dades d’usuaris a tercers, llevat que aquests hagin estat informats prèviament i es compte amb la seva expressa autorització.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

La relació de l’usuari amb aquest lloc web i la utilització del mateix, són exclusivament de la seva responsabilitat personal. Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena. Amb els límits establerts a la llei, Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.
Aquest lloc web i la informació, imatges i fotografies relacionades amb el titular i amb els productes i / o serveis que el mateix comercialitza o presta, es faciliten tal com es presten, i en el cas que estiguessin disponibles, sense cap compromís o garantia , ni expressa ni tàcita, incloent, però no limitant-se, a aquests garanties implícites sobre nivells de qualitat determinats o adequació a prestacions esperades.
El titular s’eximeix de qualsevol responsabilitat per danys, incloent sense limitació, danys indirectes o conseqüencials, o qualsevol dany derivat de la utilització o relacionat amb aquesta web, tant de naturalesa contractual com extracontractual. El titular rebutja i s’eximeix de qualsevol deure de diligència, que legalment pogués ser exigible, pel que fa a la informació continguda en aquest lloc web.
Si aquesta web contingués connexions a altres llocs web de tercers, la utilització de tals connexions suposarà la sortida d’aquesta web i per tant l’exclusió de responsabilitat del titular respecte dels continguts oferts en els llocs web als quals s’hagués accedit.

NAVEGACIÓ I IP

Durant la navegació per la pàgina web i a l’hora d’utilitzar el formulari de contacte, es registra l’adreça IP de l’equip. Aquesta dada servirà només per fer estadístiques de visites.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena.
Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

CONTINGUTS

Pel que fa als continguts d’aquesta web es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització de Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena.
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

El plagi de continguts vulnera drets. Si vols utilitzar qualsevol dels continguts aquí publicats, cal comptar amb l’autorització expressa de Unitat Pastoral Agermanada Pilar-Magdalena.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Mitjançant aquest Avís Legal i Política de Privacitat no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal opennatur.com ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat per la titular dels corresponents drets.
L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

JURISDICCIÓ APLICABLE

El present Avís Legal i Política de Privacitat es regeixen per la Llei espanyola, en concret la present pàgina web està adequada a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la
Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

ADRECES DE CONTACTE

En cas que es tinguessin dubtes sobre el present Avís Legal i Política de privadesa o sobre la Política de Cookies, si us plau dirigiu-vos al següent contacte: upapm2012@gmail.com