Bateig

 

Durant la missa de diumenge 26 de juny a la parròquia Mare de Déu del Pilar, va tenir lloc el baptisme de Mayka, la nostra filla. Els pares ens anomenem Landry i Stella, i som dos joves del Cor Jove de la UPA Pilar-Magdalena.

 

Mayka és una nena coneguda a la parròquia, per la seva capacitat d’animar la gent, a la seva manera, durant les misses.

Amb el seu bateig ha rebut la gràcia de Déu i ha estat acollida oficialment i amb alegria, a la nostra comunitat cristiana.

En aquest escrit, volem fer palès el nostre profund agraïment a mossèn Carles Sanmartín Sisó ( pel seu acompanyament durant el procés de preparació. Sentim que no hagi pogut estar present per raons de salut i demanem al Senyor que pugui recuperar-se i continuar la seva missió, com sempre ho ha fet.

Tot i la seva indisponiblitat, la missa i el sagrament es van celebrar gràcies a mossèn Ramon Prat, a qui agraïm l’administració del sagrament, la qualitat de l’homilia, els consells donats i també per assistir al “pica-pica” final .

Donem també les gràcies a la Comunitat cristiana que ens va acompanyar durant el baptisme Pensem en aquest cas, en tots els fidels presents aquell dia, al Cor Jove amb els seus cants, a en Guillem per la transmissió de la missa per Facebook, a la Rosalina ajudant, als padrins (Gemma Naranjo i Emmanuel Serge Bambock).

La celebració va ser bonica, per la qual cosa felicitem també la implicació de cadascú en ella.

Per acabar, volem donar gràcies a Déu que guia les nostres obres com a cristians.

També agraïm a tots els que van compartir amb nosaltres l’aperitiu final.

Que el Senyor ens beneeixi!

 

Landry i Stella

Escriure un comentari